Onze Klassiekers
Voorgerechten
Salade Blasius (gerookte eendenborst en scampi)
Carpaccio van rund
Dagsoep
Scampi in de look
Garnaalkroketten
Kaaskroketten
Gevogeltekroketten
Zwezerikkroketten
Elk voorgerecht kan als hoofdgerecht verkregen worden +8.50 euro
Hoofdgerechten
Vissersbord
In hoeveboter gebakken zeetongetjes
Pasta scampi in witte wijnsaus
Gebakken zalm met mosterdsausje
Steak chamignon/ peper/ roquefort/ béarnaise
Cote à l'os per 2 personen
Alle gerechten worden geserveerd met frietjes, pasta of aardappelen.
Gelieve bij meer dan 4 personen per tafel te groeperen.
Nagerechten
Coupe brésillienne
Dame Blanche
Warme appeltaart met vanille-ijs
Sorbets
Eiwitgebakjes met vanille-ijs en chocoladesaus
Coupe advokaat
Sabayon
Maak jouw eigen website met JouwWeb